Fps Severlerin Buluşma Noktası

4 Haziran 2013 Salı

Crysis 3 İçin Yeni DLC : “The Lost Island” Çıktı

Crytek firmasının Crysis 3 ile dünyayı kasıp kavurmasının ardından gözler firmaya çevrilmişti. Fps severlerin merakla beklediği açıklama sonunda geldi. Crysis 3 “The Lost Island” DLC si bugün çıktı.



 Crysis 3 için DLC (Downloadable Content manasına gelir. Yani Türkçesi indirilebilir içerik. Oyunlara ek harita, bölüm vs. gibi yenilikler getirir.) çıkıyor. İsmi ve çıkış tarihi netleşen DLC nin adı “The Lost Island” olacağı açıklanmıştı. Çıkış tarihi ise 4 Haziran olarak belirlenmişti. “The Lost Island” isimli DLC ' nin fiyatı Pc ve PS 14,99 dolar olurken Xbox içinse 1200 Microsoft Point olarak bildirilen DLC bugün çıktı.




Tekrar söz edecek olursak bu DLC ile: Yeni silahlar, Creek, Crossing, Ascent ve Coastline isimlerinde 4 yeni harita ve Frenzy ve Team Possession isimli iki yeni oyun modu bizlere sunulan yenilikler arasında yer alıyor. Yeni DLC hakkında konuşan Crytek firmasının CEO'su  Cevat Yerli: “Bu DLC ile manevi köklerine bir dönüş yapıldı. Crysis, oynanış mekanikleri her zaman içerisinde bulunduğu çevreyle derin bir bağa sahiptir. ” sözleriyle birlikte; “yeni oyun modları, yeni taktiksel seçenekler ile yeni silahların olacağını” dile getirdi.

Ada da görüşmek üzere, herkese iyi oyunlar…

0 yorum :

Yorum Gönder