Fps Severlerin Buluşma Noktası

30 Mayıs 2013 Perşembe

Killzone Serisi

Killzone

Killzone Guerrilla Games tarafından, özel olarak sadece Playstation 2 için Kasım 2004'te piyasaya çıkarılmış bir savaş oyunudur. Oyun, Templer, Rico, Luger ve insanken Helghast'a dönüştürülen ve kahramanların onu bu halden kurtardığı Hakha' nın Helghast'lara karşı geliştirdikleri gizli operasyonla başlar. Helghast'lara komutanlık eden kişi aslında bir insandır. Hem de insanlar arasında iyi bir komutandır. Kötü tarafa geçtiğini bilmeyen komutanlar, bu adamla giriş yapar ve ardından öldürülürler. Dünya'nın kurtuluşu sadece bu 4 askere bağlıdır.
2006 yılında ise devam oyunu olan Killzone: Liberation, Playstation Portable için piyasaya sürülmüştür.
Guerilla Games 2009'da Playstation 3 için Killzone 2'yi çıkartmıştır.
Guerilla Games 28 Şubat 2011'de, Playstation 3 için Killzone 3'ü piyasaya sürmüştür.

Killzone 2  Guerrila Games tarafında PlayStation 3 platformu için geliştirilen Sony Computer Entertainment
tarafında 2009 yılında yayınlanan FPS türündeki video oyunu.İlk olarak E3 2005 te gösterilen videosuyla adından uzunca süre söz ettirmeyi başarmıştı Killzone 2. İlk oyunun muhteşem atmosferi ve kaliteli yapısından sonra yeni oyunun da PS3 için hazırlanıyor olması, onu konsolun en güçlü FPS lerinden biri yapıyor doğal olarak. Gösterilen videonun oyun içi olmadığı anlaşılınca, büyük bir hayal kırıklığının yanında Sony nin de zor durumda kaldığı aşikar. E3 2007 de, ilk yayımlanan videonun bir benzeri tekrar yayımlandı, ama bu sefer ki video tamamen oyun içi görüntülerden oluşuyordu. Gördüğümüz kadarıyla kasvetli mekanlar ve kesintisiz aksiyon tekrar geri dönüyor. Killzone 2, hem dünyanızı hem de LCD ekranınızı karartacak.

Killzone 3, Guerrilla Games tarafından PlayStation 3 platformu için geliştirilen ve Sony Computer Entertainment tarafından 2011'de yayınlanan birinci şahıs nişancı türündeki video oyunu. Killzone serisinin üçüncü, üç boyutlu oynanışsa sahip ve PlayStation Move'la oynanışı destekleyen ilk oyunudur. 22 Şubat 2011'de Amerika'da, 23 Şubat 2011'de Avrupa'da, 25 Şubat 2011'de ise Birleşik Krallık'ta piyasaya sürüldü ve Mayıs 2011 itibariyle dünya çapında yaklaşık 1,46 milyonluk satış rakamına ulaştı.

0 yorum :

Yorum Gönder